managuaworld.kgmDiepwaterpomp voor irrigatieInspectiespecificatie voor

  • vrijgavetijd:2023-02-13 09:37:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:340
  • Korte omschrijving:

    managuaworld.kgm,   Volgende:   Voorzorgsmaatregelen voor demontage van dompelmodderpomp Voordat u de filterpers demonteert, moet u er

Artikel inhoud

   Volgende:

   Voorzorgsmaatregelen voor demontage van dompelmodderpomp Voordat u de filterpers demonteert, moet u ervoor zorgen dat de vloeistof in de dompelmodderpomp volledig wordt afgevoerd. Als de rotor is gedemonteerd, laat de smeerolie in de rotorlagerbehuizing af. Als de nieuw toegevoegde olie wordt opgeslagen,managuaworld.kgmBooster pijpleidingpomp, en de waterpomp mag niet te hoog worden geïnstalleerd.

   De rotor assemblage wordt ontworpen volgens de werkelijke situatie, en de oper

Subotica   Voor schroeven die te strak of roestig zijn voor een lange tijd, kan de moer worden gesmeerd met kerosine die vooraf is voorbereid, of de moer kan voorzichtig worden geklopt met een houten hamer en vervolgens worden verwijderd. Deze methode kan ook in drijfmestpompen en andere plaatsen worden gebruikt.

   De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken, zal de bevestigingsmoer op de as worden

Kant de nieuwe waaier op tijd voor gebruik.


managuaworld.kgmDiepwaterpomp voor irrigatieInspectiespecificatie voor



   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.

Schade aan het vegen van de kamer; Controleer of er zandafzetting en rioleringsverstopping op de pompbodem is, of er zandafzetting op de zwembadbodem is en of het nodig is om water en slib af te snijden en schoon te maken.

gerepareerd. Aan de waterinlaat kan een net worden toegevoegd om te voorkomen dat teveel onzuiverheden in de pomp terechtkomen. Op deze manier zal de kans op het plakken van de pomp veel kleiner zijn!

ranking   Wanneer de modderpomp werkt, moet de pomp op land worden geplaatst, de zuigpijp in water, en de pomp moet worden gestart. Vanwege de structurele beperkingen van de modderpomp en de ondergedompelde modderpomp, en moet de pomp worden bevestigd wanneer het in het water wordt geplaatst. Anders valt de motor in het water

   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.

   Bij de toepassing van pompen denken we als eerste aan water. Of het nu drinkwater of coëfficiënt water is, zelfs de poll


managuaworld.kgmDiepwaterpomp voor irrigatieInspectiespecificatie voor



   De geharde modderlaag stort in na het ontharden,managuaworld.kgmVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp, waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.

groothandelaarMet behulp van de dompelmestpomp, kan het materiaal worden verbrand. De belangrijkste reden voor dit fenomeen is onjuiste werking. Hoe kunnen we het uitbranden voorkomen?

   Wielslijtage is te ernstig; De waterabsorptie kan de gespecificeerde hoogte niet bereiken of overschrijden: het kan niet het probleem van de pomp zelf zijn,managuaworld.kgmPomp voor boorvloeistof, maar het lokale watervolume is te klein.

   Het bovenstaande is een korte introductie tot het effect en de vorm van schachtafdichting van dompelbare mestpomp. Gebruikers kunnen het geschikte type asafdichting volgens hun werkelijke behoeften kiezen.

managuaworld.kgm   De waaier van de dompelmestpomp moet mogelijk worden gedemonteerd voor onderhoud of reparatie tijdens gebruik. Wanneer we echter de pompstructuur niet kennen, kunnen we fouten maken tijdens de demontage. Laat s kijk naar de juiste demontage van de waaier

   Sommigen zijn oké. Voor irrigatie en andere doeleinden kiezen we ervoor om grotere stroom te gebruiken. Laat Kijk eens naar de methode van het selecteren van pompen.

   De rotor assemblage wordt ontworpen volgens de werkelijke situatie, en de oper

AlMunayzilah.Overige productinformatie
  • Jinyuan.Enkele kolom aluminiumlegeringsliftVoorzorgsmaatregelen voor installatie en bediening

    Jinyuan.Enkele kolom aluminiumlegeringsliftVoorzorgsmaatregelen voor installatie en bediening

  • Grujon.Elektrische zelfrijdende liftDe bediening is eenvoudig en kan worden ontworpen:

    Grujon.Elektrische zelfrijdende liftDe bediening is eenvoudig en kan worden ontworpen:

  • Göteborg.6kV distributietransformatorCapaciteitseffectiviteit

    Göteborg.6kV distributietransformatorCapaciteitseffectiviteit

  • Geel.Vaste platformliftNieuwe doorbraken in productexport

    Geel.Vaste platformliftNieuwe doorbraken in productexport

  • Geel.Elektrische mobiele hefplatformtruckVeel voorkomende zaken die aandacht behoeven

    Geel.Elektrische mobiele hefplatformtruckVeel voorkomende zaken die aandacht behoeven

  • Luchthaven Los AngelesAankoop van hydraulisch hefplatformDingen om op te letten bij het kiezen

    Luchthaven Los AngelesAankoop van hydraulisch hefplatformDingen om op te letten bij het kiezen

  • Yuanpingworld.kgmElektrisch hefplatform 2 meterKent u de specifieke rol van

    Yuanpingworld.kgmElektrisch hefplatform 2 meterKent u de specifieke rol van

  • Yuanpingworld.kgm30 ton hefplatformDoor verandering gedreven marktaandeel

    Yuanpingworld.kgm30 ton hefplatformDoor verandering gedreven marktaandeel

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!