KeulenOnderdompelbare niet verstoppende modderpompDe naverkoopdienst van de industrie moet voortdure

  • vrijgavetijd:2023-02-23 09:37:20
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:595
  • Korte omschrijving:

    Keulen,efers tot de effectieve energie verkregen uit de vloeistofoutput door de pomp in eenheidstijd, d.w.z. het effectieve ver

Artikel inhoud

efers tot de effectieve energie verkregen uit de vloeistofoutput door de pomp in eenheidstijd, d.w.z. het effectieve vermogen van de pomp: de vergelijking is PE= ρ GQH (W)= γ QH (W)

   Ten tweede, wordt de gebruikte macht niet aangepast, zodat zal de motortemperatuur te hoog zijn na langdurige overbelasting; Bovendien zal frequente opstarten tijdens gebruik ook leiden tot koorts, drie aanraking en vier opname.

   Dan kan het in de behuizing van de volutenpomp ingaan. Dan vertraagt het medium in de spiraalpompbehuizing omdat ook het stroomkanaal geleidelijk uitzet.

Cavadarch.   Ook de werkeigenschappen van de twee pompen zijn verschillend. Omdat de rioolwaterpomp door een motor wordt aangedreven twee kijken,KeulenVerticale centrifugale mestpomp, heeft deze over het algemeen een goede weerstand tegen spanningsimpact. De dompelpomp is van het type snelle opening en snelle sluiting, dus het gebruikt meestal een kleine stroom en kleine druk.

   De dompelbare modderpomp is een soort dompelpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onderwater werkt. Bovendien, in vergelijking met horizontale modderpomp en verticale modderpomp, heeft dompelmodderpomp het grote voordeel van flexibiliteit en gemak, en is meer geschikt voor verschillende werkomstandigheden. De belangrijke technische punten van dompelmestpomp zijn zijn motor en

   Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.


KeulenOnderdompelbare niet verstoppende modderpompDe naverkoopdienst van de industrie moet voortdurend worden versterkt



   Potentieel is handig en flexibel. Het is gemakkelijk te bedienen. Het kan worden bediend door een dwaas die de voeding inschakelt onder onderdompeling; Het heeft een breed scala aan toepassingen. In veel gevallen behoort het tot een draagbaar werkstation, dat overal naartoe kan worden gebracht, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.

klep of afsluitklep, enz.) en een terugslagklep. De klep wordt gebruikt om het werkpunt van de pomp te regelen. De terugslagklep kan voorkomen dat de pomp omkeert wanneer de vloeistof terugstroomt (de lange schacht diepe putpompen die door ons bedrijf worden geproduceerd zijn uitgerust met anti-omkeercontroleapparaten) en voorkomen dat de pomp door waterhamer wordt geraakt

   I

Inspectie milieu   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.

   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest

   strip de buitenste laag van de kabel om de koperdraad voor tot mm bloot te stellen, dun geleidelijk het rubber in de buurt van de draadkern, slijp het aan de oxidelaag op de draadkern, veeg de draadkern af met alcohol (of zoutzuur), wikkel de isolatielaag en schedelaag in en droog het natuurlijk.


KeulenOnderdompelbare niet verstoppende modderpompDe naverkoopdienst van de industrie moet voortdurend worden versterkt



   De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.

Productiekostenling waaiers tijdens rotatie om de lekkage van het medium te voorkomen, en kan ook een rol spelen in

   Typische toepassingen: constante drukwatervoorziening, sprinkler, watervoorziening en drainage, havenmachines, werktuigmachines, ketels, papiermachines,KeulenQJ dompelpomp, voedselmachines enz.

   Een ventilatiepijp wordt geïnstalleerd aan de bodem van de pomp, zodat wanneer de pomp ondergronds wordt begraven, water zal worden geïnjecteerd in de bodem van de mestpomp door de ventilatiepijp, zodat een zandwatermengsel zal worden gevormd aan de bodem van de mestpomp,KeulenHH-modderpomp, zodat de mestpomp normaal kan worden gestart. Het voordeel van deze aanpak is dat zelfs als

Keulen   I

   Verschillende procesvereisten: de motor die in de verticale modderpomp wordt gebruikt, is een gewone verticale motor, die geen waterdicht heeft. De motor van de dompelbare modderpomp en de pompschacht zijn coaxiaal. De motor moet waterdicht en verzegeld zijn. De motor en het pomplichaam kunnen tegelijkertijd onderwater binnendringen.

   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.

AlMunayzilah.Overige productinformatie
  • Portland.Het platform van het hefplatformJaarrond verkoop

    Portland.Het platform van het hefplatformJaarrond verkoop

  • Portland.Liften van platformsBedrijfskennis

    Portland.Liften van platformsBedrijfskennis

  • Portland.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringEr zijn verschillende verwerkingsniveaus

    Portland.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringEr zijn verschillende verwerkingsniveaus

  • Gaoping2-verdiepingen vrachtliftEffectieve behandelmethode

    Gaoping2-verdiepingen vrachtliftEffectieve behandelmethode

  • Barcelona.Prijs van droge transformatorImpact op het leven

    Barcelona.Prijs van droge transformatorImpact op het leven

  • Virginia BeachKlein vast elektrisch hefplatformKenmerken van isotherm proces

    Virginia BeachKlein vast elektrisch hefplatformKenmerken van isotherm proces

  • Virginia BeachBedieningsgreep van hefplatformvoertuigToepassing in mechanische staalconstructies

    Virginia BeachBedieningsgreep van hefplatformvoertuigToepassing in mechanische staalconstructies

  • Shanxi.Elektrisch hydraulisch hefplatform kleinMarktstatus en toekomstige ontwikkelingstrends

    Shanxi.Elektrisch hydraulisch hefplatform kleinMarktstatus en toekomstige ontwikkelingstrends

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!