Onzin.Gebruikte pijpleidingpompAandacht behorende problemen in de bouw

  • vrijgavetijd:2023-03-16 12:00:37
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:63
  • Korte omschrijving:

    Onzin.,   Een vuilnisval kan bij de positie van de waterinlaatpijp worden toegevoegd en onder een hoek van graden worden gebr

Artikel inhoud

   Een vuilnisval kan bij de positie van de waterinlaatpijp worden toegevoegd en onder een hoek van graden worden gebruikt, en dan wordt een filterscherm in de val geïnstalleerd om onzuiverheden voor de tweede keer te filteren, om de verstopping van de dompelmestpomp tijdens gebruik te vermijden.

   Als er abnormaal geluid in de modderpomp is en er geen water is, is het waarschijnlijk dat de apparatuur lucht kan hebben die erin infiltreert wanneer ab

Onzin.   watertemperatuur (maximum)

sed voor koeling en smering. Zodra de temperatuur in de waterpomp te hoog is, moet de pomp onmiddellijk worden gestopt voor onderhoud. Anders zal de buitensporige temperatuur niet alleen de slijtage van kleine onderdelen in de apparatuur beïnvloeden maar ook de werkefficiëntie van de apparatuur ernstig beïnvloeden. Dus wat is de reden voor de hoge temperatuur van de apparatuur

Indianapolis.   Normale werking. De dompelbare modderpomp kan de modder met corrosieve of vaste deeltjes, het zware middelvervoer van de kolenmorst vervoeren en de rivier baggeren. Wanneer het materiaal zand pompt, zullen sommige zandlagen rond het materiaal de apparatuur bedekken door een grote hoeveelheid sediment en de stroom zal langzaam toenemen tijdens gebruik. Nou, we moeten kiezen

   Oorzaken: er is lucht- of gasaccumulatie in de waterinlaatpijp van de pomp, of de bodemklep is niet strak gesloten, de watervoorziening is niet voldaan,Onzin.Diepwaterpomp voor irrigatie, de verpakking van de vacuümpomp lekt serieus, en de klepklep of klepklep is niet strak gesloten.

   De toevoer van asafdichtingswater moet worden gewaarborgd. Het is ten strengste verboden om zonder water te werken, anders zal de mechanische afdichting worden verbrand.


Onzin.Gebruikte pijpleidingpompAandacht behorende problemen in de bouw



Op een manier, zal de atmosferische druk de waterdruk verplaatsen om water te pompen. In feite gaat het om het omzetten van elektrische of chemische energie in zwaartekracht.

   Motorverwarming: oorzaak: A. of het overbelast is; b. storing van de pompmotor; c. Of de ingangsdriefasenspanning evenwichtig is; Microcomputercontroller toont E: oorzaak: drukmeter defect of timeout onderspanning. Druk in deze toestand op de toets om het alarm te elimineren.

   Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage, pompschade en demontage te voorkomen.

doel   Als de waterlekkage ernstig is, moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.

   De toepassing van pompen omvat alle aspecten van werk en productie, en de types pompen zijn ook divers. Sommige van dezelfde pomp hebben verschillende namen, en sommige van de namen zijn erg vergelijkbaar,Onzin.Pijpleidingspomp, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden. Vandaag zullen we de dompelpomp en de dompelpomp introduceren. Is er enig verschil tussen de twee

   De bevestigingsmethode van de waaier wordt veranderd van schroefdraad naar sleutelklem om te voorkomen dat de waaier eraf valt en schade veroorzaakt!


Onzin.Gebruikte pijpleidingpompAandacht behorende problemen in de bouw



   Drainage en waterinjectie met vacuümapparatuur: de zelfuitlaat van centrifugaalpomp is hetzelfde als de negatieve drukuitlaat van vacuümpomp, dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.

Totaal kwaliteitsbeheer   Als er geen overeenkomstige waterleksensor is, is het noodzakelijk om de dompelmestpomp regelmatig te onderhouden en de afdichtingen te vervangen.

   Riemaandrijving dragende assemblage: de dragende assemblage van deze reeks pompen keurt cilindrische structuur goed, die geschikt is om de speling tussen de waaier en de voor- en achterbeschermingsplaten aan te passen, en kan als geheel tijdens onderhoud worden verwijderd. Het lager is gesmeerd met vet.

   We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.

Onzin.   Over het algemeen is de duikdiepte van de dompelbare modderpomp niet meer dan meter, en de verrichting is betrouwbaar. Waarom niet meer dan meter? Dit is het cruciale technische punt van de dompelbare modderpomp, omdat de huidige afdichtingstechnologie in China meer dan meter is, niet omdat de modderpomp een probleem heeft, maar omdat

   Cavitatie van de pomp wordt veroorzaakt door waterverdamping van de pomp. De belangrijkste oorzaak van waterverdamping is gerelateerd aan temperatuur en druk. Onder een bepaalde druk, begint het water te verdampen en van vloeistof naar gas te veranderen. Integendeel, bij een bepaalde temperatuur daalt de druk naar

   Oorzaken: er is lucht- of gasaccumulatie in de waterinlaatpijp van de pomp,Onzin.Parameters van de dompelpomp WQ, de watervoorziening is niet voldaan, de verpakking van de vacuümpomp lekt serieus, en de klepklep of klepklep is niet strak gesloten.

AlMunayzilah.Overige productinformatie
  • Hamburg-BergedorfKlein elektrisch hefplatformWat veroorzaakt verstopping?

    Hamburg-BergedorfKlein elektrisch hefplatformWat veroorzaakt verstopping?

  • Hamburg-BergedorfZes meter hefplatform voertuigDe actuele applicatiestatus van de omgeving

    Hamburg-BergedorfZes meter hefplatform voertuigDe actuele applicatiestatus van de omgeving

  • Lv LiangLicht hydraulisch hefplatformBeste procesparameters

    Lv LiangLicht hydraulisch hefplatformBeste procesparameters

  • Forli.Zelfrijdende elektrische liftDe opkomst van verdere openstelling van onze markt

    Forli.Zelfrijdende elektrische liftDe opkomst van verdere openstelling van onze markt

  • Forli.Hefplatform met één mastKwaliteitsinspectiemethode:

    Forli.Hefplatform met één mastKwaliteitsinspectiemethode:

  • Forli.Hydraulisch liftplatformTestobjecten

    Forli.Hydraulisch liftplatformTestobjecten

  • Forli.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringStaat op het moment van levering

    Forli.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringStaat op het moment van levering

  • Guangdong10 meter elektrische liftKwalificatie voor industrieel technisch advies

    Guangdong10 meter elektrische liftKwalificatie voor industrieel technisch advies

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!