Manati.PijpleidingspomplichaamZes voorzorgsmaatregelen voor seizoensfeesten

vrijgavetijd:2023-02-03 12:21:03 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:376

Kerntips:Manati.,bing water, dat abnormaal geluid in de pomp zal veroorzaken en dan tegelijkertijd, de waaier is beschadigd of de waaier

bing water, dat abnormaal geluid in de pomp zal veroorzaken en dan tegelijkertijd, de waaier is beschadigd of de waaier is beschadigd

   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken,Manati.Pijpleidingspomplichaam, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.

Manati.   Controleer de bedrading van de motor zelf: het kan de hoge temperatuur zijn veroorzaakt door verkeerde bedrading. Als de bedrading verkeerd is, sluit u deze snel weer aan op de juiste methode.

   Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden,Manati.Verticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp, moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.

Kulan.   Verschillende procesvereisten: de motor die in de verticale modderpomp wordt gebruikt, is een gewone verticale motor die geen waterdicht heeft. De motor van de dompelbare modderpomp en de pompschacht zijn coaxiaal. De motor moet waterdicht en verzegeld zijn. De motor en het pomplichaam kunnen tegelijkertijd onderwater binnendringen.

   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.

   Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, is de juiste toepassing erg belangrijk. Vanwege de beperking van de naam van de mestpomp, begrijpen sommige mensen buiten de industrie dit verkeerd. In feite, zijn de onzuiverheidspomp, baggerpomp, enz. allemaal in het toepassingsgebied van de mestpomp


Manati.PijpleidingspomplichaamZes voorzorgsmaatregelen voor seizoensfeesten



   Als de pomp meer medium vloeistof afgeeft, zal hij zeker meer werk doen. Als het minder water stuurt,Manati.Onderdompelbare niet verstoppende modderpomp, met compacte indeling. De waterpomp voldoet aan de modulaire en geïntegreerde ontwerpvereisten van dieselmotoronderdelen. Het gezamenlijke oppervlak met oliekoeler keurt rubberafdichtingsmethode goed, die een goed afdichtend effect heeft. De dompelmestpomp is een soort vast-vloeibaar mengmedium met behulp van centrifugale kracht

   aanraakmethode: raak de pomp aan om de veranderingen van temperatuur, trilling en speling te controleren, om te beoordelen of de pomp defect is.

   Hoe deze situatie te vermijden wanneer de apparatuur in gebruik is.

Manati.   Om de efficiënte werking van de ondergedompelde mestpomp te verzekeren, moet de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat regelmatig worden aangepast om het tussen (.-mm) te houden. Naast de controle van de stroom en druk tijdens de werking van de pomp mag de motor de nominale stroom van de motor niet overschrijden. Bewaak de olieafdichting en het lager op elk moment

ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, en de andere is om het gas in de pomp uit te pompen om een bepaald vacuüm te vestigen en de waterbron te introduceren.

   Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie, zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

AlMunayzilah.adviserennieuws
AlMunayzilah.Laatste nieuws